maanantai 25. heinäkuuta 2022

Osa 17 - Arvoituksellinen enneuni 24.7.-22

 


Näin saman unen kolmesti saman pv:n aikana 24.7.-22


Koska uni oli selvä varoitusuni, niin päätin kirjata sen muistiin. Unen jälkeen kerron, mitä arvoituksellinen varoitusuni saattaa merkitä. Olen aiemminkin nähnyt kaksi arvoituksellista varoitusunta ja saanut rukoiltuani niille selitykset, mitkä myöhemmin ovat osoittautuneet oikeiksi.

Näin unen ensi kerran eilen, iltapäivälevon aikana. Sitten näin saman unen kahdesti viime yönä. Uni oli erittäin looginen, jännittävä ja yksiselitteinen.


Uni oli seuraava:

Näin päiväunessa nuoren tytön, iältään 12-vuotias, kävelevän yksin metsän halki ja tulevan uimalammelta. Yllättäen iso musta hevonen huomasi tytön olevan vaarassa ja ravasi hurjaa vauhtia hänen vierestään siihen suuntaan, mistä tyttö oli tulossa. 

Kohta hevonen palasi lähelle tyttöä, mutta syöksyi taas salamana siihen suuntaan mistä tyttö oli tulossa ja palasi sitten takaisin lähelle tyttöä. Taas sama toistui kolmannen kerran ja tyttö ja minä aloimme ihmetellä, mistä on kyse(?)

Kun tyttö saapui peltoaukealle, näin ison suden juoksevan aivan tytön kintereillä, vain noin 10 m päähän tytöstä. Silloin hevonen syöksyi taas vauhdilla isoa sutta kohti, joka vain vaivoin ehti väistää sen kaviot ja luikki takaisin metsään. Kun tyttö tajusi, mistä on kyse, alkoi hän juosta henkensä edestä kotia kohden ja pääsi onnellisesti perille.



Unen mahdolliset merkitykset ovat seuraavat:

1. Kyse on yleisestä varoituksesta, ettei ketään lasta saa jättää kävelemään yksinään metsässä, jos sillä alueella liikkuu susia, sillä sudet ovat jo osin urbanisoituneet ja tottuneet ihmisiin. Siksi ne ovat entistä rohkeampia ja saattavat pitää ihmistä saaliseläimenä. Etenkin jos susi on jo vanha, eikä jaksa juosta normaalia saaliseläintä kiinni. § Tämä merkitys on hyvin perusteltu. §
(Edesmenneen äitini kertoman mukaan hänen suvustaan on, 1800-luvulla tai 1900-luvun alussa, susi vienyt 9-vuotiaan tytön, joka lumipyryssä meni ulkovessaan, joka sijaitsi kaukana asuintalosta, navetan seinustalla. Tyttöä tai hänen jäännöksiään ei koskaan löydetty.)

2. Kyse on hengellisestä todellisuudesta, jonka mukaan jokaista taivaskotiin matkalla olevaa ihmislasta ja myös aikuista väijyy Paholainen niin kuin susi vaanii yksinäistä lammasta. Iso hevonen on hengellinen esikuva suojelusenkelistä vielä uskoa vailla oleville ja Pyhästä Hengestä jo uskossa oleville ja uudestisyntyneille kristityille. Ihminen ei itse useimmiten aavista vaaraa, joka häntä uhkaa kohdata, mutta sen huomaavat suojelusenkeli ja Pyhä Henki. He myös sotivat jatkuvasti puolestamme kaikkia pahuuden henkivaltoja vastaan. 
§ Tämäkin merkitys on hyvin perusteltu. §

3. Kyse on peruuttamattomasta varoituksesta koskien Suomi-neitoa ja susi merkitsee Venäjää! Siksi varoitus on peruuttamaton, koska näin saman unen kolmesti. Jo kaksi kertaa nähtynä olisi uni ollut Raamatun symboliikan perusteella peruuttamaton. Näen sen hengellisesti (vain yhtenä mahdollisena vaihtoehtona) seuraavasti: 
- Nuori tyttö merkitsee Suomi-neitoa, joka on vielä lapsi, sillä olemmehan olleet (lähes) itsenäisenä kansana vasta vain hieman vajaa 105 vuotta. Useimmat Euroopan valtiot ovat olleet itsenäisinä huomattavasti kauemmin. Susi tarkoittaa Venäjää, iso hevonen puolestaan tarkoittaa Natoa. 

4. 
Kyse on peruuttamattomasta varoituksesta koskien Suomi-neitoa, mutta susi merkitseekin Natoa liittolaisineen. Siinä tapauksessa iso hevonen onkin Venäjä, joka tulee estämään Suomen liittymisen Natoon! Tätä tukee se seikka, että Venäjä on jo yli 20 vuoden ajan varoittanut ihan selkokielellä Suomea (ja Ruotsiakin) liittymästä Natoon. Venäjän mukaan liittymisellä tulee olemaan sotilaallisia seurauksia! 

- Pidän tätä selitystä uskottavampana kuin kohdassa 3. mainittua, huomioiden sen, että Nato suosii gender-ideologiaa. Siis homo- ja lesboideologiaa, joka on täydellisesti törmäyskurssilla Raamatun moraaliopetusten kanssa. Lisäksi Nato pitää islam-uskoisen Turkin jäsenyyttä tärkeämpänä kuin Suomen ja Ruotsin jäsenyyttä.

- On täysin mahdollista, että Turkki on sopinut salaa Putinin Venäjän kanssa, ettei se tule hyväksymään Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä. Siinä tapauksessa emme tule saamaan Naton jäsenyyttä. Silloin 'susi' eli Nato ei saa meitä valtaansa! Entä sitten Venäjä? Se olisi jo viimeisten 20 vuoden aikana vallannut Suomen, jos olisi tahtonut.

Erehdyin näissä olettamuksessani 3) ja 4), sillä Turkki ja Unkari kannattivat Suomen Natojäsenyyttä ja olemme nyt Naton täysjäsen vuonna 2023 !
Lue spekuloinnistani kirjoituksen lopussa.

- - -

PS. Lisäys 8.8.2022: Muistin ison hevosen olleen unessa musta. Ilmestyskirjan ilmoituksen mukaan (jakeet Ilm. 6:5-6) se merkitsee myös nälänhätää ja koska hevonen oli iso, on nälänhätäkin oleva laaja ja ankara.

- - -

Keskustelin tästä unesta erään uskonveljen kanssa ja mainitsin, että on täysin mahdollista, että Matkustaja-autolautta Estonia upposi Venäläisen sukellusveneen torpedosta. Jotkut turmasta pelastuneet kuulivat ikäänkuin räjähdyksen ennen kuin alus alkoi vajota.

Matkustaja-autolautta M/S Estonian uppoaminen tapahtui keskiviikkona 28. syyskuuta 1994 kello 1.50 (UTC+2) sen ollessa matkalla reitillään Tallinnasta Tukholmaan. Estonia upposi alle tunnissa ja vei mukanaan yli 800 ihmistä.

On hyvä muistaa, että Viron presidentti Lennart Meri oli kutsuttu yhdessä monen Neuvostoliiton hajotessa itsenäistyneen alusmaan kanssa osallistumaan Naton yhteistyöneuvoston (NACC) kokoukseen joulukuussa 1992, johon oli kutsuttu kaikki vapautuneet Euroopan ja entisen Neuvostoliiton maat. Viro eli Eesti liittyi Natoon 2004, eli vasta 12 vuotta sen jälkeen.

Sitä ennen tapahtui tuo Estonia Matkustaja-autolautan uppoaminen epäilyttävissä olosuhteissa! Kyseessä saattoi olla Venäjän kosto(?)

Uskonveli, jonka kanssa keskustelin alussa mainitusta varoitusunesta tänään sanoi, että hän on menossa elokuun lopulla Viking Glory Matkustaja-autolautalla risteilylle ja Venäläinen sukellusvene voi upottaa senkin torpedolla!

Sanoin hänelle, että mikä muu olisikaan sopivampi tapa kostaa Suomelle ja Ruotsille niiden Natoon liittymisaikeet, kuin upottaa suurin näiden maiden välillä säännöllisesti seilaava Matkustaja-autolautta!

Viking Linen varustamon omistaa Ahvenanmaalla toimiva suomalainen Viking Abp, mutta sen suurin yksittäinen suuromistaja on 
Ruotsalainen holdingyhtiö Maelir AB 17,75 % osuudella. Osakeomistus on hyvin monimutkainen ja vaikuttaa siltä, että omistajina on ainakin puolet ruotsalaisia sijoittajia(?)

- - -

PS. Entisenä Matkustaja-autolautta suunnittelijana Wärtsilän Hietalahden telakalla (1973-75 esim. Song of Norway ja Finjet) en jalallani astu Kiinassa valmistettuun alukseen!
- Syy on tämä: Joitakin vuosia sitten saunoessani Raision uimahalli Ulpukassa, sanoi eräs rahtialusten varustamon johtaja, että
hän sai suuren taloudellisen tappion ostettuaan kaksi Kiinasta tilaamaansa ja siellä valmistettua pienehköä rahtialusta.
- Kun hän suoritutti röngenillä ko. alusten hitsisaumojen tarkastukset Suomessa, löytyi hitsisaumoista posliinimurskaa ja posliinijauhetta! Alukset eivät ikinä kestäisi normaalia suurempaa rasitusta, mikä ilmenisi sen kohdatessa ahtojäätä tai myrskyä, vaan ne alkaisivät revetä hitsaussaumoistaan.

- Viking Glory on valmistettu Kiinassa! (Kenties halpa hinta ratkaisi valmistajan...)

Enneunien tulkinta on vaikeaa, ja etenkin silloin, jos ne ovat monitulkintaisia.

- - -

Lisäys 13.12.2023
Spekulointia

Ilmeisesti tulkitsin untani väärin, sillä nyt olemme Naton täysjäsen, valitettavasti!
Suomi valitsi (kenties?) kahdesta huonosta vaihtoehdosta 'vähemmän huonon' ainakin lyhyellä aikavälillä tarkastellen.
Tilanne saattaa olla päinvastainen pitemmällä aikavälillä tarkastellen, sillä Suomen alueesta voi tulla sotatanner jopa ydinsodassa! Suomi on taitamattomalla diplomatialla katkaissut kaikki rauhanomaiset yhteydet Venäjään, eikä se lupaa hyvää naapuruussuhteisiin! Älyllisesti arvioiden saattaisi Suomen pelastus olla se, että lähiaikoina Venäjällä tapahtuisi vallankumous ja rauhaa ajavat tahot saisivat siellä vallan. Tätä on viisasta rukoilla!

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...