torstai 31. maaliskuuta 2022

Osa 8 - Helsingin tuho kahdella ydinpommilla


     Ilmestys Stadin tuhosta


Parlamenttitalo on oikealla ylhäällä. 
Muistaakseni vuonna 1973 oli
jalkakäytävä vielä aivan tien vieressä 
molemmin puolin Mannerheimintieä.
Kiasma on rakennettu sen jälkeen, 
samoin alareunassa oleva puistoalue
 ja keskellä ylhäällä oleva 
'Pikkuparlamenttitalo'.


  Näin ihmeellisen unen kesällä 1973 asuessani Stadissa (Helsingissä). Näin unessa kaiken ikään kuin värielokuvana ja koin Pyhän Hengen voimakasta läsnäoloa sydämessäni. Kaikki oli unessa niin todellista, että luokittelen sen ilmestykseksi. Se oli seuraava:

Kävelin Mannerheimintietä keskustasta poispäin, tien oikeaa puolta ja olin tullut unessa parlamenttitalon kohdalle, sitä vastapäätä. Oli aurinkoinen iltapäivä, sinitaivas loisti yllä ja liikenne soljui normaalisti. 

Yhtäkkiä näin erittäin kirkasta valoa parlamenttitalon suunnasta. Katsoin ihmetellen ja näin hohtavan ja täysin pyöreän valtavan kokoisen auringon kirkkautta hohtavan tulipallon putoavan parlamenttitalon kohdalla alas päin. Se oli noin 100 m korkeudessa ja halkaisijaltaan noin 50 m. Näin samanaikaisesti toisenkin samankokoisen ja samanlaisen hohtavan tulipallon putoavan nykyisen Kampin kohdalle.

Tulipallot räjähtivät aivan samanaikaisesti. Räjähdyksistä syntyi valtava kuumuus ja näin parlamenttitalon kivien ja muidenkin lähirakennusten alkavan sulaa. Samoin tapahtui Kampissa oleville rakennuksille. Ymmärsin unessa, että kyse oli kahdesta ydinpommista, jotka ammuttiin rannikon suunnasta. Kenties ydinsukellusveneistä(?) 


Samanaikaisesti näin suuren joukon valkopukuisia enkeleitä laskeutuvan taivaasta alas kohdalleni. He olivat miehiä, jotka tulivat valkoisilla ratsuilla ja ohjastivat niitä hevosten vetämillä valkoisilla rattailla istuen. Rattaita oli useita kymmeniä. Näin heidän keräävän ihmissieluja valtavalla kiireellä rattailleen.

Kun tajusin, että kyse oli pelastusoperaatiosta, niin juoksin lähimpien rattaiden luo ja hyppäsin rattaille. Enkeli hymyili sanoen: "Hyvä että autoit itse itseäsi, sillä meillä on kova kiire saada kaikki valitut rattaille turvaan ennen täystuhoa." Kun kaikki pelastukseen valitut oli saatu kerättyä rattaille, nousivat kaikki rattaat yhtaikaa ylös korkeuksiin ja suuntasivat kovalla vauhdilla pohjoista kohti.

Tuo kaikki tapahtui niin valtavan nopeasti, ettei ydinpommien painevaikutus ehtinyt tulla ennen kuin me olimme jo korkealla, matkalla kohti pohjoista. Jälkeemme jäi täysin tuhoutunut Stadi!

- - -

Mitään vuosilukua ei ilmestyksessä mainittu, mutta se teki silti minuun niin syvän vaikutuksen, etten tahdo Stadiin asumaan. Asun mieluummin sieltä riittävän etäällä, täällä Turussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...