torstai 31. maaliskuuta 2022

Osa 9 - Profetia Eestin itsenäistymisestä

 

Toimin Stefanuslähetyksessä 1980



Salakuljetimme Raamattuja sen aikaiseen Neuvostoliittoon Tallinnan kautta. Ennen erästä matkaa olin kahden Stadin Vapaaseurakuntaan kuuluvan uskonveljen kanssa kesällä kävelyllä Kaivopuistossa.

Toinen heistä oli erittäin hyvin poliittisesti valveutunut ja osasi kertoa edeltä käsin, että mikä suurlähetystö kuului millekin valtiolle. Huomioni kiintyi erääseen ränsistyneeseen lähetystön rakennukseen, jonka puutarhakin oli aivan villiintynyt. 

Kysyi kaverilta: "Minkä valtion suurlähetystö tuo on"? Hän vastasi: "Eestin ja koska se on veljeskansa, niin Suomen valtion johto on päättänyt antaa sen odottaa mahdollista aikaa, jolloin Eesti saa itsenäisyyden ja ottaa hoitaakseen tuon lähetystönsä."

Silloin kysyin hiljaa sydämessäni Adonai Yeshualta: "Rakas Vapahtajani, saako Eesti itsenäisyyden?" Hän vastasi hiljaa sydämessäni: "Saa." Kysyin: "Milloin se tapahtuu?" Hän vastasi: "Aivan kohta." Iloitsin suuresti saamastani profetiasta.

Pian tuon tapahtuman jälkeen 1980 menin jälleen Raamattujen salakuljetusmatkalle ja viemisinäni ei sillä kertaa ollut vain kasa Raamattuja, vaan myös ihana profetia siitä, että Eesti saa pian itsenäisyyden. Kerroin siitä haltioituneena baptistiystävilleni Tallinnassa, mutta kukaan heistä ei osoittanut uskomisen merkkejä...😐

Se kuitenkin toteutui noin 10 vuotta myöhemmin ja silloin he viimeistään tulivat tietämään, että profetiani oli totta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...