torstai 31. maaliskuuta 2022

Osa 10 - Outo uni 1986 Saksojen yhdistymisestä

 

Asuin silloin Göteborgissa


Näin oudon unen vuonna 1986 koskien Saksoja, joita siihen aikaan olivat Itä- ja Länsi-Saksa. Katsoin unessa ikään kuin avaruudesta käsin Eurooppaa ja huomioni kiintyi Saksaan. Sen kaksi osaa olivat taas liitettyinä yhteen.

Koko yhtyneen Saksan maa-alue paloi kaikkia rajojaan myöten kuin tulessa, jonka lieskat nousivat korkealle taivasta kohti. Olin ihmeissäni ja pohdin, että mitä se merkitsee(?) Kun pohdin, miten paljon pahaa Saksan johto teki juutalaisille, niin...

Ajattelin unen merkitsevän Saksan täystuhoa ja koska mitään vuosilukua ei mainittu, niin matkustin Göteborgista heti kesälomallani Hampuriin evankelioimaan kaduilla. Olin monistanut Saksankielisiä evankelioivia lentolehtisiä ja jaoin niitä siellä.

Jotkut ottivat lentolehtisen ja hyvin harva kommentoi minulle siitä. Keskustelin erään miehen kanssa englanniksi. Hän kertoi olevansa kristitty. 
Myös eräs britti oli tullut Hampuriin samoissa merkeissä. Hän soitti kitaraa ja lauloi evankelioivia lauluja.

Kuten tiedämme, murtui Berliinin muuri 1989 ja Saksat saivat yhdistyä. Saksasta on sen jälkeen tullut EU:n sykkivä sydän eli sen merkittävin ja voimakkain valtio. Ymmärtääkseni EU:sta tulee kehittymään ihmiskunnan historian julmin Liittovaltio! 

Olimme tutkineet vuonna 1976 yhdessä erään jo pois menneen vanhan lähetyssaarnaajan kanssa, että mikä on Ilmestyskirjan Peto(?) Kirjoitimme yhdessä kirjan siitä ja tulimme siihen tulokseen, että kyse on mitä todennäköisimmin silloisesta EY:stä.

Siitä tulee ajallaan Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan mukainen pahin mahdollinen Peto, jolle annetaan määräajaksi rajaton valta kaikkien maanpiirin kansojen ylitse. EU:n loppu on oleva täystuho eli katastrofi! En ihmettelisi, jos Saksa tultaisiin tuhoamaan useilla ydinpommeilla kostoksi holokaustista(?)

Toivon ja rukoilen sydämestäni, että ennen tuota katastrofia syntyy Saksassa ja muissakin EU:n jäsenvaltioissa historian voimakkain kansallinen herätys, jossa kaikki pelastukseen valitut sinetöidään Adonai Yeshuan omiksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...