sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Osa 11 - Enneuni Ruotsin miehityksestä


Ruotsin suurkaupungit valloitetaan



Työskennellessäni ja asuessani Göteborgissa 1985-90, näin mielenkiintoisen enneunen vuonna 1987 koskien Ruotsin suurkaupunkien ja sen myötä koko maan miehitystä. 

Uni oli ikään kuin värielokuva, jossa olin mukana ja koin Pyhän Hengen läsnäolon sitä katsellessani. Se jäi selkeästi mieleeni ja muistin sen hyvin herättyäni. Uni oli seuraava:

Olin unessa mukana suuressa EV-tapahtumassa Göteborgin suomenkielisessä helluntaiseurakunnassa ja istuin siellä parvekkeella, jossa tuuletusikkuna oli avattuna, koska oli kesä ja helleaika. 

Kesken sananjulistajan puheen alkoi kaupungin keskustan suunnalta kuulua kovaa kansanjoukon huutoa: "Nyt ne ovat tulleet Tukholmasta tännekin!" Katselin ikkunasta keskustan suuntaan ja näin hevosen ja sillä ratsastavan kiitävän hurjaa vauhtia kaupungin keskustasta alas Malmön suuntaan.

Sen aikomus oli mennä myös siihen kaupunkiin. Minulle sanottiin unessa:
"Paina mieleesi hevosen ja sillä ratsastavan väri!" Hevonen oli pikimusta, kuten sillä ratsastavakin.

Jatkoin valppaana sananjulistajan puheen kuuntelemista. Hän kehoitti kuulijoita
 varaamaan
 nopeasti lentoliput USA:han, pakkaamaan matkalaukkuunsa kaikkein tärkeimmät tavaransa ja pakenemaan niin pian kuin suinkin miehittäjiä sinne. 

Hän kertoi, että Venäjälle vihamielisistä henkilöistä on tehty tarkat listat ja heidän elämänsä on suuressa vaarassa. Moni lupasi muuttaa, mutta noin puolet eivät aikoneet lähteä. Minulle näytettiin niiden kasvot, jotka eivät lähteneet.

Kohta kuulin jälleen kansanjoukon kovaa huutoa kaupungin keskustan suunnalta:
"Tuokin tuli Tukholmasta!"
Näin jälleen hevosen ja sillä ratsastavan kiitävän hurjaa vauhtia kaupungin keskustasta ja suuntaavan kohti Malmöä. 

Jälleen kuulin äänen sanovan:
"Paina mieleesi hevosen ja sillä ratsastavan väri!" Ne kumpikin olivat punaisia. Siihen heräsin.

- - -

Unen selitys oli selkeä: Musta hevonen ja sillä ratsastava kuvaa Ilmestyskirjan mukaan suurta nälänhätää. (Ilm. 6:5-6)

>>
5. Kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
6. Minä kuulin ikään kuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."<<

Mitä tulee punaiseen hevoseen ja sillä ratsastavaan, merkitsee se Ilmestyskirjan mukaan sotaa, jossa paljon ihmisiä surmataan. (Ilm. 6:3-4) Tätä kirjoittaessani 3.4.2022 Venäjän armeijan väki surmaa raa'asti veljeskansansa Ukrainan siviilejä. Se on meille ja ruotsalaisille esimakua tulevasta!

>>
3. Kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
4. Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.<<

Yleensä maihin tulee ensin sota ja sen jälkeen vasta nälänhätä ja kulkutaudit. Unen mukaan tulee Ruotsiin kuitenkin ensin nälänhätä ja vasta sitten sota. Ymmärsin Venäjän miehittäneen tätä ennen koko Suomen. Sen kohtalosta olen nähnyt muutamia enneunia, joista voit lukea tästä blogista (Osat 8, 12 ja 13). Eräät muut kristityt ovat nähneet unen, jonka mukaan: Suomeen tulee kova nälänhätä. 

Nykyinen vastuuttomasti toiminut hallituksemme 
(2019-23) on myötävaikuttanut siihen, että nälänhädän tuloa on joudutettu sen mielettömillä päätöksillä! Seuraavat eduskuntavaalimme pidetään 2.4.2023, edellyttäen että Suomi on silloin vapaa maa.

Olisi kuitenkin väärin syyttää vain hallitusta, sillä Suomen ja Ruotsin kansojen suuren, kristinuskon perustotuuksista, luopumisen seurauksena on Korkein asettanut meille tällaiset hallitukset rangaistukseksi! Raamatun mukaan: "Esivalta on Elohimilta, sillä se on hänen asettamansa!" (Room. 13:1-3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...