sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Osa 12 - Enneuni 2006 Suomen miehityksestä


Näin Turussa tämän unen 2006



Se tapahtui aivan yllättäen ilman, että olisin pohtinut lainkaan Suomen kohtaloa, sillä maailman kansojen kohtaloista päättää ainostaan kansojen Luoja ja niiden Paimen: Yehowah Elohim. Kirjoitan tätä 3.4.2022.

Ennen unta hieman sen taustoitusta:
   
Sain innoituksen tähän artikkeliin seuraavasti: 

Ensin kuuntelin Yle 1:stä tästä aiheesta muutama päivä sitten Kimmo Kiljusen ollessa haastateltavana. Tarkoitus on pystyttää Haminaan lippupuisto vuonna 2018 ja sinne Suomen lipulle niin korkea lippusalko, että se ylittää reilusti Ruotsin korkeimman lippusalon.

Seuraava Ylen kooste koskee Haminan surullisen kuuluisan 100 m korkean Suomen lipputangon ja jättiläismäisen lipun eri vaiheita Haminaan rakennetussa lippupuistossa. 

https://yle.fi/uutiset/3-11151324

Tavoitteena oli alunperin valmistaa valtavan kokoinen siniristilippu ja rakentaa sille jättimäinen salko 48 metristä ylöspäin. Lippusalon yli 48 metriä menevä korkeus riippuu siitä, miten paljon yksityiset suomalaiset antavat määräaikaan mennessä varoja. Jokainen 10 euron lahja lisää lippusalon korkeutta 1 cm:llä.

Huom. Tarkennus HS:n artikkelin mukaan 11.3.2018: 

Lipputangon korkeus tulee olemaan 100 m ja lipun pinta-ala on 486 m2. Suomen lipun mittasuhteet on määritelty lippulaissa. Sen tulee olla korkeudeltaan 1/6 lipputangon korkeudesta, siis 16,667 m. Jotta mainittu pinta-ala täyttyisi ja lipun korkeus ja pituussuhde säilyisi, pitää korkeuden olla 17,2515 m.

Tästä seuraa, että lipun leveyden tulee olla 1,633 x lipun korkeus eli 28,173 m. Pinta-alaksi pitäisi tulla 17,252 m x 28,172 m = 486 m2. 
Lippu tulee olemaan pyöristettynä 17,3 m x 28,2 m. Siis jopa hieman suurempi kuin koripallokenttä (15 m x 28 m). Tuo lippu salkoineen on 30 maan lahja Suomelle. Lahjan antajista on Venäjä tullut mukaan tuntuvalla summalla.
(PS. Katso myös viitettä *) hieman alempana)
  
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005599642.html 

- - -

Varsinainen uni oli seuraava: 
 
Suomen lipun korotus ja maahan syökseminen!

Tapaus toi elävästi mieleeni erään merkillisen unen yli 16 vuoden takaa *) ! Näin ikään kuin värielokuvana, miten valtava Suomen siniristilippu nostettiin korkeuksiin maan ja taivaan välille. Se hulmusi upeasti sinitaivaalla auringon paisteessa kaikkia muiden valtioiden lippuja suurempana ja niitä korkeammalla. Ihaillessani sitä se yhtäkkiä rojahti alas maahan tallattavaksi. Kun katsoin lähemmin lippusalkoa, oli se läpilaho!

*) Tarkistin ajan muistiinpanoistani. Tarkkaan sanoen näin unen Turussa 26.3.2006 varhain aamulla ja heräsin sen nähtyäni klo 6.24. Löydät tuon kirjoitukseni nimimerkillä "Taivasmatkalainen" seuraavasta linkistä ja voit tarkistaa siitä, että se on todella vuodelta 2006:


Ihmettelin unessa mitä tuo tarkoittaa(?) Näin jonkin matkan päässä vanhan arvokkaan näköisen patriarkan ja tajusin hänen olevan Kuningas Daavid. Hänkin katsoi lippuamme mietteliään näköisenä. Menin hänen luokseen ja kysyin häneltä nöyrästi kunnioittaen: "Herrani kuningas: Mitä tuo lipun korkeuksiin korottaminen ja sen alas maahan syökseminen tarkoittavat?"

Daavid vastasi: "Suomen kansa menestyy monissa asioissa ja saa tietyn ajan osakseen suurta kunniaa kansojen joukossa. Se on kuitenkin rikkonut synneillään paljon Yehowaa vastaan, eikä ole ymmärtänyt käyttää oikein etsikkoaikaansa. Siksi se tulee katoamaan kansojen luvusta."   

Sen kuultuani hämmästyin entistä enemmän ja kysyin: "Milloin se tapahtuu?" Kuulin äänen jostakin sanovan ja kertovan tietyn vuosiluvun, joka liittyy suoraan tiettyyn tapahtumaan omassa elämässäni. Koska en ole täysin varma siitä, kuka sen kertoi, niin en kerro sitä vuosilukua tässä.

Jos kuulemani vuosiluku on totta, niin meillä on erittäin lyhyt aika enää olla edes tällä tavalla itsenäisenä kansana. Suomen päättäjäthän ovat jo luopuneet omasta rahayksiköstämme ja he ovat luovuttaneet noin 75 % Suomen lainsäädäntövallasta EU:lle, joten aitoa itsenäisyyttä ei meillä ole ollut enää vuosikymmeniin.

- - -

PS 1. Kerran eräs uskova kysyi, että miltä Daavid unessani näytti. Hän oli muistaakseni suoraselkäinen, ahavoituneen ja arvokkaan näköinen harmaapartainen kruunupää, kuninkaalliseen viittaan pukeutunut ja hiuksiltaan punapää, kuten jotkut irlantilaiset. 

PS 2. En uskonut tuohon uneen sen nähdessäni, mutta Haminan lippupuistohanke antoi aiheen alkaa pohtia tätä asiaa tarkemmin uudesta näkövinkkelistä. Uni näyttää toteutuvan ja jos ja kun se toteutuu, niin Suomea odottaa tosi kurja kohtalo!

- - -

Maailman 195:stä maasta Suomi valittiin tänäkin vuonna 2022 jo peräti viidennen kerran peräkkäin maailman kaikkein onnellisimmaksi maaksi koskien inhimillisen pääoman vertailua!


- - -

G. Johanssonin saama enkelinäky 1920

PS. Liitän loppuun vielä samasta aiheesta saadun enkeli-ilmestyksen Anne Lindellin blogista. Arkkipiispa Gustaf Johanssonin saama enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa 1920 ja kopioin sen tähän alle: 

>>Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa: 


"Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuksi. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:


"Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.”

Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.” 


Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.


Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, elleivät Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä, sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä.”<<



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...