sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Osa 13 - Ilmestys 2017 koko Suomen valtaamisesta


Tämä ulkona kävellessäni näkemäni ilmestys oli niin todellinen, että uskoin sen tapahtuneen ihan fyysisesti!


Näin ilmestyksen seuraavasti: 

Palatessani tänään 14.7.2017 klo 17 noin 5 km pituiselta kävelylenkiltä ja ollessani juuri tulossa Peilipuiston kävelypolulle, tapahtui seuraavaa: Tummanpunaiseen takkiin pukeutunut miesratsastaja karautti leveästi hymyillen punaruskealla hevosellaan niin valtavalla vauhdilla aivan 5 m päästä nenäni edestä, että säikähdin paikalleni jähmettyen noin yllättävää ja outoa tapausta *). 

En ehtinyt napata siitä edes valokuvaa kännykällä. Ratsastaja kaarsi junaradan alitse menevään tunneliin, kohti keskustaa, hevosen harjakset upeasti hulmuten.

*) En ollut ainoa, joka säikähti, sillä muuan nainen, jonka vierestä (vain noin metrin päästä) ratsu kiisi ohi, tokaisi: "Huh! Jopas oli vauhtia!"

Näin miten ratsu ja ratsastaja kallistuivat kumpikin reilusti vasemmalle, kääntyessään vasemmalle niin kuin moottoripyöräilijä tekee ajaessaan vauhdilla kaarteessa! Pölyävä hiekkapilvi vain jäi jäljelle. Panin merkille sen, ettei hevonen ollut niin suurikokoinen, kuin ratsupoliiseilla, mutta se oli todella nopea ravaamaan.


Olin tuolloin asunut nykyisessä asunnossani 6 vuotta, mutta en ollut aiemmin nähnyt kenenkään ratsastavan asuntoni viereisen puiston kävelykatua pitkin ja tiedän, ettei se ole edes luvallista, puhumattakaan, että saisi ravata täydellä vauhdilla! Olen varma siitä, että kyseessä oli minulle selvä "ilmoitus yläkerrasta". Kysyt ehkä, että millainen?

Oletko lukenut edellä julkaisemani luvun Ilm. 6 tutkielman? Siinä mainitaan jakeessa 4, että toisen sinetin avaamisen seurauksena lähtee liikkeelle tulipunainen hevonen ja sen selässä istuva. Ratsastajalle annetaan valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan, ja hänelle annetaan suuri miekka. Jae ei kaipaa muuta selitystä, kuin että se enteilee salamasotaa! Oletko sinä valmis siihen? 

Ilmestyksen mukaisesti Venäjä tulee valtaamaan koko Suomen salamasodassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...