lauantai 6. tammikuuta 2024

Osa 20 - Kolme profeetallista unta 6.1.2024




Näin yöllä 5.-6.1.2024 kolme profeetallista unta

  Olin juuri 5.1. lukenut Joosefista Egyptissä ja hänen hoidettaviensa kahden vangin näkemistä unista, joihin liittyi nro 3, kolmen päivän muodossa. Lisäksi olin lukenut Faaraon kahdesta unesta, koskien 7 lihavaa vuotta ja 7 niitä seuraavaa nälkävuotta.

  On vaikeaa sanoa miten nuo unet vaikuttivat viime yönä näkemiini uniin, mutta kaksi ensimmäistä unta olivat niin outoja, että pidän niitä profeetallisina. Olen muutaman kerran aiemminkin nähnyt profeetallisia unia, joista osa on toteutunut ja useimmat ovat vielä toteutumatta. 


Uni nro 1:

  Oli heinäkuu ja metsämustikat olivat kypsyneet. Lähdin sangon ja poimurin kanssa pyöräillen ajamaan hyvää marjapaikkaa kohti. Aivan edelläni ajoi polkupyörillään kaksi naista, joista toinen oli kristitty ja toinen muslimi. Sen jokin ääni kertoi minulle. Hekin olivat matkalla poimimaan mustikoita. Saavuimme samaan metsään ja erkanimme toisistamme pois näköetäisyydeltä.


  Vähän aikaa käveltyäni saavuin pienelle aukealle, enkä ollut uskoa sitä, mitä näin! Edessäni oli noin 1,5 m korkea ja noin 4 m leveäkekomainen kasa mustikoita! Ne näyttivät olevan poimurilla poimittuja, koska mukana oli jonkin verran mustikan varpuja.

  Ihmettelin, että kuinka joku on voinut poimia noin valtavan määrän eli noin 3 m3 eli 3000 litraa mustikoita ja jättänyt ne oman onnensa nojaan metsään?
Katselin tarkoin ympäristöön, enkä havainnut ketään poimijaa näköetäisyydellä. Pohdin, että marjat pitäisi ottaa talteen, etteivät ne mätäne metsään ja otin niistä yhden litran. Uni päättyi siihen.



Uni nro 2:

  Näin toisenkin une. Siinä olin aikeissa leipoa pullaa. Olin tehnyt taikinaa 10 litran muoviämpärin pohjalle noin 1/3 osa pohjasta mitaten ja odotin hiivan kohottavan taikinan. Se alkoi nopeasti kohota. Se kohosi ja kohosi yli ämpärin reunojen ja vain jatkoi kohoamistaan siten, että sain 3 täyttä ämpärillistä eli 30 litraa pullataikinaa ja ihmettelin, että miten voisin hyödyntää sen? Uni päättyi ja heräsin siihen.


Uni nro 3:

  Oli edelleen kesä ja olin jostain syystä Lohjalla, jossa vietin nuoruusvuoteni. Menin kalastamaan virvelillä, mutta en saanut ainuttakaan kalaa, vaikka kuinka yritin. Näin yhden ison ahvenen yrittävän monta kertaa niellä vieheen avaamalla suutaan isoksi useita kertoja, mutta ei vain onnistunut. Uni päättyi siihen.


  Pohdin 
herättyäni noita kolmea unta ja aloin miettiä, mikä sanoma niillä mahtaa olla yhdessä ja erikseen, sillä ne olivat hyvin arvoituksellisia. Tulin seuraavaan johtopäätökseen:

Kummassakin ensimmäisessä unessa toistui nro 3 seuraavasti:
- meitä oli kolme pyöräilijää ja
- kolme poimijaa
- näin kasan, jossa oli noin kolme kuutiometriä eli noin 3000 litraa mustikkaa
- pullataikina kohosi täyttäen yhteensä 3 ämpäriä eli sain sitä yhteensä 30 litraa

Kolmannesta unesta löytyy vain kerran nro 3. Siitä, että se oli 3. uni samana yönä.


Mitä unet yhdessä ja erikseen merkitsevät?
  
Tulkinta A


- Koskien ensimmäistä unta, saattaa se viitata myös globaaliin elonkorjuuseen! 
Eloa on kypsynyt korjattavaksi valtavat määrät, mutta elonkorjaajista on huutava puute!

- Koskien toista unta,
 Pelastussanoma leviää valtavalla voimalla globaalisti myös ns. suljettuihin valtioihin, kuten pullataikina laajetessaan pursui yli ämpärin reunojen! Adonai Yeshua kertoi seuraavan vertauksen Taivasten Kuningaskunnasta: 
Matt. 13:33 >>Taas toisen vertauksen hän puhui heille: "Taivasten valtakunta on hapatuksen kaltainen, jonka nainen otti ja sekoitti kolmeen vakalliseen jauhoja, kunnes kaikki happani".<<

- Koskien kolmatta unta, viittaa se globaaliin nälänhätään, joka on pian tulossa.

  Toivon hartaasti, että tämä Tulkinta A toteutuisi ennen toisen tulkinnan toteutumista siten, että elonkorjaajia lähetettäisiin kaikkialle maailmaan julistamaan Pelastussanomaa ja sen seurauksena valtavat kansanjoukot saataisiin johdatettua sisälle pelastukseen! Toisaalta Adonai Yeshuan kysymys siitä, että "Kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä?"...ei viittaa globaaliin herätykseen.



Tulkinta B


  Kuten Faaraon kaksi unta, uskon näkemieni kahden ensimmäisen unen merkitsevän 3 vuoden pituista yltäkylläisyyttä, jolloin ruokaa on globaalisti saatavilla ylenpalttisesti ja jolloin myös Suomessa metsät antavat ylen runsaasti antimiaan.


  Kuten muinoin Egyptissä, tulee noiden 3 vuoden, 
alkaen ensi kesästä, ruuan runsauden jälkeen, globaalisti 3 ankaraa nälkävuotta, jolloin metsätkään eivät tuota antimiaan, mikä saattaa johtua kuivuudesta, kylmyydestä, liiallisista sateista ja erilaisista taudeista.

  Mitä tulee kolmanteen uneen, saattaa olla ettei edes vesistömme anna kalansaaliita, kuten normaalisti. Se viittaisi osaltaan suuriin nälkävuosiin, joita Suomessa koettiin vuosina
1866–1868, jolloin monet isäni sukulaisista muuttivat perheineen USAn Montanaan. Suomen väestöstä kuoli nälkään noin 8 %. Silloin oli suuri nälänhätä laajalti Länsi-Euroopassa ja vain vuosien 1695–1697 suuret kuolonvuodet tiedetään vielä tuhoisammiksi.

  Joidenkin unien ja näkyjen mukaan Suomeen ja Ruotsiin tulee ensin ankara nälänhätä ja heti sen jälkeen
 niistä tulee sotatantereita. Näin itse siihen viittaavan enneunen jo 1980-luvulla ennen kuin Suomi ja Ruotsi liittyivät Natoon.


PS. Unet ovat usein vaikeasti tulkittavissa, samoin niihin liittyvät ajankohdat, kuten näissäkin unissa. Se on ainakin varmaa, että Suomi ja Ruotsi ovat kansoina tulleet niin syntisiksi ja paljon rikkoneiksi Elohimin moraalisäädöksiä vastaan, että rangaistukset ovat varmasti tulossa! Valitettavasti, ne eivät tule olemaan lieviä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...