keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Osa 21 - Enneuni Vierailusta Brysselissä






Näin mielenkiintoisen unen viime yönä 6.-7.2.2024

  Olin läsnä EU Parlamentin täysistunnossa ja kuuntelin erään vieraan mepin rohkeaa evankeliumin julistusta. Se oli oikein hyvä sisällöltään ja puhutteleva. Hän sai aploodit eli runsaat taputukset!

  Sitten hän istuutui lähelle, syrjemmälle. Yllättäen Henki kehoitti minua mennä hänen luokseen opastamaan häntä hieman. Menin kyseisen miehen luo ja pyysin kohteliaasti luvan keskustella hieman hänen kanssaan. Hän suostui siihen.

  Minulla on tapana katsoa henkilöä tarkoin silmiin puhutellessani häntä. Niin tein nytkin. Yllätyin nähdessäni, että hänen silmänsä olivat kokonaan valkoiset ilman värikalvoa ja pupillia! Puhuessani hänelle hänen silmiinsä ilmestyivät värikalvot ja pupillit.

  Sanoin hänelle englanniksi: "Pitämäsi puhe oli oikein hyvä sisällöltään. Jos sallit, niin hieman täydennän sitä?" Hän sanoi: "Se sopii hyvin."

  Sanoin hänelle näin: "Vapahtajamme oikea ja alkuperäinen erisnimi ei ole Jesus Christ, eikä taivaallisen Isämme alkuperäinen erisnimi ole God. Vapahtajamme alkuperäinen erisnimi on Yeshua HaMashiach ja taivaallisen Isämme alkuperäinen erisnimi on Yehowah Elohim."



Unen mahdollinen selitys

  En todellakaan ole ollut aikeissa vierailla EU-Parlamentissa, joten olen melkolailla ymmällä unesta, enkä vähiten siitä, että kyseisellä asiallisesti pukeutuneella mieheltä puuttui alussa silmistään värikalvot ja pupillit.

  Ehkä kyseinen mies on Adonai Yeshuan valitsema pitämään Pelastussanomaa esillä myös tuolla Luciferin päämajassa. Jos YHWH Elohim on päättänyt johdattaa minut hänen luokseen opastamaan häntä, niin se tapahtukoon, vaikka minkäänlaisia haluja minulla ei sen suhteen ole, sillä käsitykseni mukaan kyse on Ilmestyskirjan luvun 13 mainitseman ensimmäisen Pedon olinpaikasta.

  Tein näet EY:stä, josta tuli myöhemmin EU, tutkielman yhdessä erään arvostamani lähetyssaarnaajan kanssa jo 1973 ja päädyimme siihen, että kyse on ihmiskunnan historian julmimmasta valtioliitosta, jolle Korkein itse on antanut nimen PETO.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...