keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista



TOINEN UNI

  Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella. En tuntenut sen sijaintia. Siima oli vain max 10 kg painoisille kaloille ja siksi minulla oli vain normaalikokoinen lippauistin.

  Minulla oli tunne, että tuossa koskessa voi olla isoja lohia. Heitin vieheen suunnilleen keskelle kuohuja ja kelatessani huomasin siihen tarttuneen virtaan jääneeseen isoon lusikkauistineen, joka vaappui kelatessani upeasti. Vain 2 m ennen sen tuloa luokseni virrasta syöksyi valtavan suuri 'kuningaslohi' ja nappasi molemmat uistimet suuhunsa. Lohi painoi useita kymmeniä kiloja ja oli noin 180 cm pitkä! Siis peräti minun kokoiseni.

  Tajusin silloin, että jos en heti vedä sitä ylös liukasta rantaruohoa pitkin, niin se ehtii syöksyä virran mukana alavirtaan ja siima katkeaa välittömästi. Siksi liu'utin sen välittömästi kuiville ja se liukui kuivaan poteroon ja syöksyin heti sen päälle hajareisin ja otin otteen siitä molemmin käsin. Jostain syystä lohi ei tehnyt lainkaan vastarintaa? 

  Kun katsoin sitä tarkemmin, niin näin sen kylkien suomujen olevan kullan keltaiset auringonvalossa. Todella harvinaisen upea petokala! Mulla oli puukko tupessa vyöllä, mutta sanoin ääneen: "En tapa sinua, sillä olet niin upea kala. Nytpä mietin tarkoin mitä sinulle tekisin?" Silloin kuulin lohen puhuvan minulle matalalla ja anovalla miehen äänellä: "Päästä minut vapauteen."

- - -

 
Tuo lause jäi mieleeni soimaan, kun heräsin. Tajusin heti, että kyse on enneunesta, jolla on hengelinen merkitys. Se merkinnee sitä, että joku Adonain silmissä jalo mieshenkilö tarvitsee vapauttamista ja nimenomaan pimeyden henkivallan otteesta! Siksi jään rukoillen ja mielenkiinnolla odottamaan kenet johdatetaan luokseni tai kenen luo minut johdatetaan vapauttamaan kyseinen henkilö(?)

- - -

  Näin nimittäin vuosia sitten samankaltaisen unen, jolla oli tietynlainen merkitys. 
Siitä lähemmin seuraavassa:



 ENSIMMÄINEN UNI

  Näin tämän unen jo 1983 asuessani Tukholmassa. Olin mennyt unessa kirkasvetisen virran poukamaan laiturille. Näin sieltä ison, lähes itseni kokoisen purotaimenen. Se oli aivan laiturin vieressä. Tartuin siihen kaksin käsin ottaen siitä syliotteen ja vein sen rannalle. Se ei vastustanut lainkaan! Tajusin heti, että kyseessä on enneuni.

  Kuuluin silloin Filadelfia-seurakuntaan ja lauloin sekakuorossa. Kokouksen jälkeen menin vaatenaulakolle ja näin siellä erään nuorukaisen, jota en ollut ennen nähnyt seurakunnassamme. Koin voimakkaasti Hengen kehoituksen mennä hänen luokseen.

  Menin hänen luokseen ja otin hänet oitis kunnon syleilyyn ja toivotin hänet oikein lämpimästi tervetulleeksi seurakuntaan. Hän yllättyi, hymyili ja kiitti lämpimästä vastaanotosta.
Hän kertoi juuri tulleensa belgialaisen työnantajansa vaatimuksesta noin 2 kk:n kurssille Tukholmaan, eikä tuntenut ketään uskovaa siellä. Hänestä tulikin yksi parhaista uskonveljistäni ja hän on sitä edelleen yli 40 vuoden jälkeen. Hän soitti mulle viimeksi noin kuukausi sitten Pohjois-Ruotsista, jossa hän nykyisin asuu.

  Vasta tuon tapauksen jälkeen muistin nähneeni juuri häntä koskevan unen.

- - -

  Koska harrastan vapaa-ajankalastusta, niin Adonai Yeshua näyttää minulle siihen liittyviä enneunia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...