torstai 31. maaliskuuta 2022

Osa 7 - Erään heroiinin orjan uskoontulo


Tämä tapaus koskee erästä uskonveljeä




En ole varma siitä, että pitääkö tapaus täysin eli 100% paikkansa, koska kirjoitin tämän muistin varassa. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että se on enimmiltä osin totta.


KERTOMUS HUUMEORJAN, USKOONTULOSTA 1972


Kerron teille lyhyesti erään entisen heroiinin orjan vapautumisesta 1972. (Kerron, mitä hän itse kertoi minulle kokemastaan)

Hän, Ilkka, noin 30-vuotias ulkonaisesti ihan fiksun oloinen mies, oli edennyt siihen vaiheeseen, ettei heroiinikaan enää tuottanut mielihyvää ja siksi hän päätti ottaa sitä kuolettavan annoksen, koska oli huumeen orja, työtön, varaton ja asunnoton.

Hän sai luvan jäädä viikonlopuksi yksin erään kaverinsa asuntoon Espoossa. Ollessaan siellä lauantai-iltana, hän otti reilun yliannoksen eli kuolettavan pistoksen suoneen.

Sen seurauksena hän vaipui tiedottomuuteen ja makasi lattialla selällään. Yllättäen hän kuuli pimeässä huoneessa miehen äänen yläpuoleltaan: "Ilkka, nouse ylös!" Silloin hän palasi tajuihinsa ja ihmetteli, että kuinka joku voi puhua hänelle, vaikka hän on yksin asunnossa?

Ilkka oli vaiti. Kohta hän kuuli uudelleen saman äänen: "Ilkka, nouse ylös!" Ilkka vastasi: "En kykene nousemaan, sillä otin kuolettavan annoksen heroiinia." Hän kuuli saman äänen kolmannen kerran: "Ilkka nouse ylös!"

Silloin Ilkka sanoi: "Voinhan minä nyt yrittää, mutta tuskin pystyn enää nousemaan." Kun Ilkka yritti, häneen virtasi voimaa ja hän pystyi nousemaan seisaalleen. Sitten hän kuuli saman äänen sanovan: "Aja bussilla Stadin keskustaan!"

Ilkka totteli ääntä ja hänellä oli sen verran rahaa, että pystyi matkustamaan bussilla Stadin keskustaan. Bussissa hän ajatteli, että hän on lopullisesti seonnut, kun kuulee ääntä ja alkaa totella sitä.

Päästyään keskustaan ja poistuttuaan bussista, sama ääni sanoi: "Mene ratikkaan 3T, jää pois jäähallin kohdalla ja mene jäähalliin!"

Ilkka pohti ratikassa, että mikä matsi mahtaa mennä jäähallissa(?) Tultuaan sinne, hän hämmästyi nähdessään sen olevan aivan ääriään myöten täynnä siististi pukeutuneita kaikenikäisiä ihmisiä!

Kun hän meni edemmäksi, hän kuuli jonkun puhuvan englanniksi ja tulkin kääntävän sen suomeksi: "Te kaikki, jotka koette sydämessänne, että tahdotte antaa elämänne Jeesukselle: Tulkaa tänne alttarin eteen!"

Silloin Ilkka tunsi sydämessään valtavan halun antaa elämänsä Jeesukselle, johon hän ei ollut koskaan aiemmin uskonut, eikä ollut edes ajatellut uskonasioita! Hän uskoi enkelin johdattaneen hänet tuohon kokoukseen.

Yhdessä noin 500 muun nuoren kanssa hän juoksi alttarin eteen ja kumartui lattialle polvilleen alkaen itkeä syntejään. Itkiessään hän tunsi valtavan yliluonnollisen rakkauden täyttävän hänen koko olemuksensa ja hän oli sen seurauksena vesiselvä ja täysin irti huumeista!

Saarnaaja oli David Wilkerson *). Hän, nyt jo taivaskutsun saanut, oli amerikkalainen tunnetuin saarnaaja, joka oli kutsuttu julistamaan pelastussanomaa erityisesti huumeiden orjiksi joutuneille.

Ilkan luo tuli eräs Saalem-srk:n vanhemmistoveli ja kysyi: "Onko sinulla asuntoa ja työpaikkaa?" Ilkka vastasi, ettei ole kumpaakaan. Veli pyysi hänet kotiinsa ja tarjosi asunnon ilmaiseksi ja kyseli Ilkalta, että mitä töitä hän mielellään tekisi(?)

Ilkka sanoi pitävänsä valokuvaamisesta. Veli hommasi hänelle vakityöpaikan Ristin Voitto nimiseen lehteen valokuvaajaksi!

- - -

Kertoessaan tämän tarinansa minulle ollessani sähköjunalla matkalla Stadiin, hän kertoi olleensa siihen mennessä täysin raittiina 4 kk, saaneensa oman asunnon ja tuon vakiduunin.

Nimi Ilkka on peitenimi, koska en enää muista hänen oikeaa nimeään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...