torstai 31. maaliskuuta 2022

Osa 6 - Kamppailu pimeyden hengen kanssa


Sain sydämelleni erota Strömbergiltä

Minulla olisi ollut inhimillisesti ajatellen loistava tulevaisuus. Minulle oli 
Strömbergillä annettu oikeus ostaa halpakorkoisella ja pitkäaikaisella luotolla edullisesti aivan uusi kerrostalokaksio Pitäjänmäen Reimarlasta. Koin silti, että Adonain tahto oli, että eroan työstäni ja niin teinkin vuoden 1972 lopussa.

Syy eroamiseeni johtui siitä, että Pyhä Henki muistutti minua varoittavasta unesta, jonka olin juuri nähnyt valmistuttuani konekonstruktioteknikoksi 
22-vuotiaana.


Uni oli seuraava:

Asuimme unen mukaan vielä Lohjalla ja olin juuri ostanut uuden katiskan. Se loisti kirkkaassa auringonpaisteessa hopealta ja vein sen illalla Aurlahden rantaan kaislikkon reunaan. Seuraavana aamuna menin kokemaan sitä ja pikkusiskoni Paula oli rannalla katsomassa, että saanko kaloja. 

Kun kahlasin katiskan luo, niin hämmästyksekseni näin sen muuttuneen ruskeaksi nahkaiseksi katiskaksi! Kun nostin sen ylös, näin sen sisällä suuren määrän hopeaisia markkoja. Ne olivat aivan kuin suoraan rahapajalta tulleita kirkkaasti auringonvalossa loistavia!

Kerroin unessa Paulalle ja sanoin, millaiseksi katiska oli muuttunut ja että siinä oli suuri määrä hopeamarkkoja! Kun otin kasan markkoja oikeaan kouraani, niin koko oikea käteni katosi hitaasti sormenpäistä alkaen hartiaan asti! Kerroin siitäkin Paulalle ja ihmettelin suuresti.

Kun sitten ikäänkuin ajatuksissani pudotin markat oikeasta kourastani, niin käteni palasi hitaasti olkapäästä alkaen takaisin sormenpäihin asti! Kerroin siitäkin Paulalle ja ihmettelin!

Sitten otin kasan markkoja vasempaan kouraani ja sille tapahtui kuten oikealle kädelle oli tapahtunut: se katosi sormenpäistä alkaen olkapäähän asti! Kun sitten ajatuksissani pudotin markat pois kourastani, palautui käteni hitaasti olkapäästä alkaen sormenpäihin asti.

Herätessäni ymmärsin täysin mitä uneni tarkoitti. Se oli varoitus siitä, etten tavoittelisi rikkauksia! Tiesin unen merkitsevän seuraavaa: Se uusi katiska oli uusi ammattini ja se nahkakatiska olin minä itse, jolla oli nyt valmiudet hankkia rikkauksia!


Sitten varsinaiseen aiheeseen

Erottuani työpaikastani Strömbergillä sovin Jeesus-kommuunissa asuvien Vapaaseurakuntaan kuuluneiden asuinkavereitteni kanssa, että menen Helsingin Vapaakirkon omistamalle talviasuttavalle hirsihuvilalle 6 viikon ajaksi lukemaan Raamatun ääneen läpi. 

Sain heiltä avaimet huvilalle, joka sijaitsee Vihdissä, Suolikkaan järven rannalla erämaassa.


Lue ensin mitä ihmeitä tapahtui mennessäni sinne vuonna 
1973 tammikuun alussa, eräänä iltana kovassa pakkasessa:
http://toteutuneita.blogspot.com/2012/12/osa-11-ihmeita-alkuvuonna-1973.html

Lue sitten millaiseen kamppailuun jouduin siellä, kun nukkuessani katon rajassa olevalla makuulaverilla, katon läpi laskeutui päälleni miehen muotoinen henkiolento, joka otti sitten fyysisen muodon ja yritti kuristaa minut:
http://toteutuneita.blogspot.com/2012/12/osa-12-yollinen-hyokkays-alkuvuonna-1973.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...