sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Osa 16 - Varoitus okkulttistisesta symbolista 2016


  Kuulin tämän yllättävän varoittavan viestin Hengen korvin ylistäessäni Yehowah Elohimia ja Vapahtajaani HaMashiach Yeshuaa päivärukouksen päätteeksi keväällä 2016.




  Pidin silloin seistessäni, apostoli Paavalin opetuksen mukaan, käsiäni ylös kohotettuina ja palvoin ylösnoussutta Vapahtajaani HaMashiach Yeshuaa ja taivaallista Isääni Yehowah Elohimia Pyhän Hengen voitelussa.


Varoittava profetia 6-sakaraisesta tähdestä 

  Noin 6 vuotta sitten (2016) olin juuri noussut polvirukouksesta päätettyäni päivän rukousaiheet, joita oli paljon, ja noussut seisomaan, sekä kohottanut käteni taivasta kohti Vapahtajani HaMashiach Yeshuan palvontaan. Silloin tapahtui yllättäen seuraavaa: 

  Kuulin Hengen korvilla selvän äänen taivaasta sanovan: 
>>"Israelin kuningas Daavidilla ei ole mitään tekemistä Daavidin tähden kanssa, vaan kyseessä on Romfa jumalan tähti!"<< 

  Olin erittäin hämmästynyt ja ihmeissäni tuosta viestistä, sillä en ollut siihen mennessä kuullut mitään vastaavaa, enkä ollut muodostanut siitä mitään mielipidettä! 

  Siihen asti Israelin lippu oli ollut mielestäni erittäin kaunis muodoltaan ja väritykseltään, kuten Suomen lippukin, joten hämmästykseni oli todella suuri. 


  Muistin silloin välittömästi Raamatusta kyseisen kohdan, jossa on varoittava maininta Romfa jumalan tähdestä: Apt. 7:42-43. 

  Jakeissa ensimmäinen kristitty marttyyri Stefanus muistutti Israelin korkeinta johtoa, Sanhedrinia, heidän esi-isiensä epäjumalanpalveluksesta erämaavaelluksen aikana mm. näin: 

>>
42 Mutta Elohim kääntyi heistä pois ja hylkäsi heidät palvelemaan taivaan sotajoukkoa, niin kuin on kirjoitettu profeettain kirjassa: 'Toitteko te teurasuhreja ja muita uhreja minulle erämaassa neljänäkymmenenä vuotena, te, Israelin heimo?

43 Ette; vaan te kannoitte Molokin majaa ja Romfa jumalan tähteä, niitä kuvia, jotka te olitte tehneet kumarrettaviksenne. Sen tähden minä siirrän teidät toiselle puolelle Babylonin.'<<
 

  Luin sen Raamatusta ja sitten tsekkasin netistä saadakseni lisätietoa. Ensimmäiseksi sain seuraavan linkin
:

https://www.linnunrata.org/israel/daavidin-tahti.php

  Sen luettuani tajusin saaneeni tuon varoituksen suoraan Adonai Yeshualta ja poistin asunnostani ne vähäiset rekvisiitat, eli muutamat Israelista ostamani halvat matkamuistot, joissa esiintyi tuo 6-sakarainen tähti symboli. Heitin ne roskiin!


Seuraava tapaus ei ollut vain sattumaa!
 
  Erikoisinta asiassa oli se, että noin 6 kk tuosta tapauksesta (marraskuussa 2016) eräs yhteyshenkilö pyysi minua majoittamaan Suomessa kiertueella olleen,
 Tel Avivissa asuvan israelilaisen Yeshuaan uskovan rabbin ja hänen aikuisen poikansa. Majoitin heidät kahtena eri kertana. 

  Lähtiessään he tarjosivat minulle lahjaksi 1,5 m pitkää Israelin lippua, mutta kieltäydyin kohteliaasti ottamasta sitä vastaan! Kerroin heille tuon 6 kk aiemmin saamani varoituksen ja varoitin heitäkin palvomasta Romfa jumalan tähteä!

  Vanhin juutalaisista sanoi, että hän oli kuullut jotain vastaavaa kerran aiemmin, mutta hän ei uskonut sitä. Hän sanoi, että koko israelilainen yhteiskunta on niin samaistunut tuohon symboliin, että esimerkiksi taisteluissa kuolleiden arkuissa on Israelin lippu, jossa on tuo 6-sakarainen tähti.

  Kuitenkin meidän Elohimimme on Pyhä ja Hän vihaa kaikenlaista pakanallista uskonnollisuutta ja tulee puhdistamaan sen kaiken pois meistä, jos vain sallimme hänen tehdä sen.


- - -

  Olen saanut "lunta tupaan" tämän tapauksen johdosta, eräiltä kristityiltä Israelin ystäviltä, joiden mielestä Israelin 
lipun tähtisymbolilla ei muka ole mitään merkitystä. Päinvastoin! Sillä on todella suuri merkitys, sillä kyse on okkultistisesta symbolista! Raamatussa kielletään jyrkästi sellaiset symbolit, sillä ne ovat noituutta, taikuutta ja epäjumalanpalvelemista!

  Eikä se ole suinkaan sattumaa, että kyseinen symboli löytyy muinaisesta egyptiläisestä epäjumalankuvasta, buddhalaisuudesta, hindulaisuudesta, myöhemmin syntyneestä islamista, vapaamuurarien logosta jne.

- - -

Tarvitsemme nyt jos koskaan Pyhän Hengen opastusta, sillä eksytyksiä on useita ja eräät niistä hyvin salakavalia, sillä enpä olisi ilman Pyhän Hengen opastusta aavistanut, että Israelin lipussa on vanha pakanajumalan symboli!

Mua tartu käteen, Herra
https://www.youtube.com/watch?v=cioCAQcd3PI


Osa 15 - Yehowah Elohimin kohtaaminen 1977 Israelissa


YHWH on turvamme ahdingon aikoina!


Sain kokea tämän ihmeellisen ja lohdullisen tapaamisen Luojani kanssa Israelissa vuonna 1977 kevättalvella.


Ensin hieman taustoitusta eli syy siihen, miksi en suostunut työskentelemään Sapatteina.

Minulle oli luvattu Suomen Karmel Yhdistys ry:n toimistossa Stadissa jo ennen Israeliin menoani, ettei minun tarvitse tehdä töitä Sapatteina. Perillä totesin, ettei lupausta pidetty. 

Siksi kibbutzin johto piti kokouksen, jossa he tekivät päätöksen karkoittaa minut sieltä jo noin 2 kk jälkeen töiden alkamisesta.


Tällä tavoin kohtasin Yehowah Elohimin

  Kun olin saanut kuulla, että minun pitää pian poistua kibbutsista, niin menin asunnolleni hyvin murheellisena. Suljin oven takanani ja vuodatin murheeni Herralle. Sanoin sydämessäni: ”Voi rakas Jumala, tuntuu niin pahalta, kun minua ei ymmärretä täällä. Israelilaiset pitävät harhaoppisena, koska vietän kristittynä Sapattia. Kristitytkään eivät ymmärrä minua. Toivon, että edes Sinä ymmärrät minua.” 

  Rukoillessani minulla oli pöydällä Raamattu avoinna. Ahdingossa ollessani etsin aina siitä lohtua. Samoin nytkin. Olin juuri lukenut jakeet Joh. 14: 21 ja 23.
>>21. Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle." ... 23. Yeshua vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme hänen luokseen asumaan.<<

  Jatkoin rukoillen ja kyyneleet alkoivat virrata silmistäni, koska sydämeni itki. Sanoin Herralle: 
”Sinä tiedät, että minä vietän sapattia siksi, että rakastan Sinua, sinun sanaasi ja tahdon miellyttää Sinua. Toivon, että Sinä rakastat minua vielä.” Sen sanottuani Hän tuli välittömästi huoneeseeni. Huomasin, etten enää kykene istumaan tuolilla, vaan aloin kaatua. Siirryin vuoteeseen selälleni ja suljin silmäni odottaen, mitä hänellä on sanottavana. 

  Kuulin hänen sanovan: 
Minä rakastan sinua.” Sen jälkeen hänen Henkensä vyöryi hitaasti minun lävitseni kuin rakkauden hyökyaalto. Tulin yhä vain heikommaksi. Pian kuulin samat sanat: ”Minä rakastan sinua.” Sen jälkeen tuli yhä voimakkaampi rakkauden hyökyaalto, joka hitaasti lävisti koko kehoni. Olin kuin sulaa vahaa ja kohta kuulin vielä kolmannen kerran samat sanat: ”Minä rakastan sinua.” Sen jälkeinen rakkauden hyökyaalto oli niin voimakas, että sanoin: ”Lopeta jo rakas Jumalani, en kestä enempää! Nyt tiedän ja tunnen, että Sinä todella rakastat minua.” 

  Pelkäsin näet hajoavani atomeiksi. Sen jälkeen hänen yliluonnollinen läsnäolonsa huoneessani päättyi, hänen Pyhän Henkensä voimavaikutus hitaasti heikkeni ja kykenin menemään kibbutsin ruokalaan iltapalalle. Menin sinne hurmostilassa ja kasvoni loistivat niin, että kaikki tuijottivat minua, myös kibbutsin johtajatar, joka sattui olemaan samaan aikaan siellä iltapalalla.

  Sanoin uskoville kavereilleni iltapalaa syödessämme, että olin kohdannut ennen näkemättömällä tavalla Jumalan Rakkauden Hengen kosketuksen ja siksi kasvoni loistavat. He olivat ihmeissään. Olen erään toisenkin kerran kokenut sitä, että kasvoni alkoivat loistaa yliluonnollisesta valoa, jolloin kaikki ympärillä olevat alkoivat pelätä minua, luullen minua enkeliksi. Se tapahtui Hesassa 1972, mutta en kerro siitä tässä yhteydessä.

  Ennen ruokalaan menoa olin soittanut kitaraa ja laulanut ylistyslauluja kiitokseksi hänelle, joka oli sanonut kolmesti  minulle: 
”Minä rakastan sinua”.  Niiden aikana täytyin vain lisää Pyhällä Hengellä jopa niin, että mennessäni ruokalaan en voinut kävellä normaalisti, vaan aloin hyppiä riemusta kuin syöttövasikat! HalleluYah! Kuulin seuraavana päivänä klo 14, että kibbutsin suomalainen organisaattori oli onnistunut järjestämään minulle paluulennon Suomeen.

- - -

PS. Voit lukea yksityiskohtaisemman kirjoituksen tuosta ajasta ja työskentelystäni Kibbutz Kiryat Anavimissa 1977 tästä:

https://leif-norrgard.blogspot.com/2019/03/seitsemas-joki-luku-9.html 


Olen toki saanut kohdata Luojani ja Lunastajani useita kertoja muulloinkin rukoillessani, mutta nämä tapaukset ovat erityisesti jääneet mieleeni ja toivon niistä olevan uskon vahvistusta sinullekin elämäsi varrella, sillä hengellinen ilmapiiri kovenee ja raaistuu vuosi vuodelta. 

Osa 14 - Yehowah Elohimin kohtaaminen 1971


Kohtasin Luojani kasvotusten


Ensin hieman taustoitusta sille, mikä johti tähän elämäni ihmeellisimpään tapaamiseen:

Vakuutan, etten ole käyttänyt koskaan huumeita ja olin tuona iltapäivänä täysin raitis ja vesiselvä. Tuo ihmeellinen kohtaaminen tapahtui stadissa luettuani ensin Vuorisaarnaa ja siitä jakeen Matt. 5:42 "Anna sille, joka sinulta anoo, äläkä käännä selkääsi sille, joka sinulta lainaa pyytää." Päätin sinä päivänä noudattaa tuota kehoitusta kirjaimellisesti siten, että jos joku pummi tulee minua vastaan kadulla ja pyytää markkaa, niin annan hänelle 2 mk, jos minulla vain on ja toivotan Jumalan siunausta. Sen seurauksena tapahtui minulle alla mainittu kohtaaminen. 

Yleensä ihmiset, jotka tunsin olivat sitä mieltä, ettei pummeille kannata antaa mitään, koska he ostavat sillä olutta tai tupakkaa ja turmelevat sillä itseään. Tuo käsitys sotii kuitenkin Yeshuan seuraavaa opetusta vastaan Matt. 5:45 "...että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin." Kyllä taivaallinen Isämme tietää etukäteen, että väärämieliset polttavat viljastaan pontikkaa, mutta antaa silti sataa vettä heidänkin pelloilleen!

Seuraava tositapahtuma sattui minulle sen seurauksena Hesassa vuonna 1971 pääsiäisviikolla:

Olin stadin Tekun 3.:lla luokalla ja viimeinen tenttikausi oli puolivälissä. Olin menestynyt poikkeuksellisen hyvin tenteissä ja minusta tuli luokkani priimus, vaikka (tai oikeammin sanoen juuri siitä syystä että) olin joka ilta läksyjen luvun jälkeen juuri ennen maate menoa hiljentynyt lukemaan Johanneksen evankeliumia kirjeellisen Raamattukurssin muodossa, nimeltään "Elämän Valkeus".

Olin menossa viettämään Pääsiäistä maalle, Siuntioon omaisteni luo ja kävellessäni Linja-autoasemalle muistelin, miten olin tullut vaikutetuksi Yeshuan Vuorisaarnasta ja etenkin jakeesta: "Anna sille, joka sinulta anoo, äläkä käännä selkääsi sille, joka sinulta lainaa pyytää!"

Olin näet päättänyt tuon jakeen johdosta antaa kaikille pummeille tuplalantin eli kaksinverroin mitä he pummaisivat, jos mulla vain sattuu rahaa olemaan. Päätin noin siksi, että uskoin Yeshuan todella TARKOITTAVAN juuri sitä mitä Hän sanoi.

Varsinainen kohtaaminen

Kohtaamisemme tapahtui Pääsiäisviikon keskiviikkona 1971 seuraavasti: 

Saavuttuani Lasipalatsin edustalle tuona keskiviikkona, iltapäivällä klo 14 paikkeilla, mietin että mitä muuta Yeshua voisi minulle merkitä sen lisäksi, että Hänen opetuksensa ovat ylen ihmeelliset ja että sain nyt 5 päivää Pääsiäislomaa Hänen kärsimystensä vuoksi(?)

Oli aurinkoinen ja leuto iltapäivä, eikä mitään suurta ruuhkaa. Stadin keskusta oli verraten hiljainen tuohon aikaan. Seisoin rennosti odottaen linjuria Siuntion lähtölaiturilla.

Silloin, kun ajattelin juuri Yeshuan persoonaa ja että tahtoisin oppia tuntemaan Hänet paremmin, alkoi merkillinen tapahtumien sarja !

Siirtykämme nyt tuohon iltapäivähetkeen...

Näen ikään kuin tiheän sumupilven seisovan jalkakäytävällä noin 20 m:n etäisyydellä asemarakennuksen suunnassa. Ihmettelen, että miten tuo on mahdollista, koska ilma on muutoin kirkas ja aurinko paistaa sinitaivaalta (?)

Sumu haihtuu kuin huomaamatta ja sen sisältä paljastuu noin 50-vuotias mies siniseen arkipukuun pukeutuneena. Mies oli normaalivartaloinen, noin 170 cm pitkä ja hänellä oli valkoiset hiukset. Ei partaa eikä viiksiä. Oli silmiinpistävää, että hänen siniset silmänsä loistivat kuin lamput jotain yliluonnollista valoa jo noin 20 m:n etäisyydeltä ja hän katsoi suoraan minuun ja alkoi rauhallisesti kävellä luokseni. Koko ajan hän kiinteästi katsoi minua silmiin.

Tultuaan aivan eteeni kasvotusten, hän sanoi: "Voisitko antaa minulle 5 penniä, sillä se puuttuu minulta yömajamaksusta?" Huomasin, että hänen suunsa oli hänen puhuessaan koko ajan kiinni ja että todellisuudessa kuulin hänen ajatuksensa! Se oli hätkähdyttävää tajuta.

Mietin, että miten noin siististi pukeutunut mies voi olla 5 p:n tarpeessa ?

Otin lompakkoni esiin ja muistin samalla Yeshualle juuri sinä aamuna antamani lupauksen antaa pummeille tuplalantin, jos vain minulla kolikkoja olisi.

Mielestäni 10 p olisi kuitenkin niin mitättömän vähän ja siksi aioin antaa hänelle 5 mk, sillä tiesin mulla olevan sen lisäksi 10 mk seteli, joka riittäisi linjurireissuun edestakaisin. Juuri kun aioin ottaa 5 mk:n setelin, kuulin miehen sanovan (taaskin suu kiinni) siis ajatuksen välityksellä: "Vain 5 p. Ei yhtään enempää."

En ottanut sitä 5 mk seteliä, vaan avasin kolikkolokeron, jossa oli vain 7 p. Silloin tunsin tuon miehen katsovan suoraan silmieni läpi sieluuni asti ja näkevän kaiken sisimmässäni. Koin valtavan pyhyyden läsnäoloa ja aloin pelätä suunnattomasti!

Mies katsoi koko ajan silmiini ja kaikki syntini ja pahat tekoni tulivat kuin filminauhana esille mieleeni. Mies sanoi rauhallisesti suu kiinni ollen: "Totisesti sinä olet suurisyntinen ihminen."


Silloin tajusin olevani Jumalan kanssa kasvotusten ja olisin halunnut kadota maan rakoon. Katsoin alas jalkateriini ja etsin silmilläni sopivaa rakoa maasta sinne syöksyäkseni. Ei löytynyt.

Juuri silloin tapahtui vieläkin merkillisempää !

Minusta astui voimallisesti esiin jokin henki, joka vastasi puolestani Jumalalle: "Totisesti minä olen suurisyntinen ihminen, mutta minä turvaan kaikessa Jumalan armoon!"

Olin niin ihmeissäni, etten voinut muuta kuin tapailla samoja sanoja ja toistin ne mielessäni Jumalalle sanoen: "Juuri niin, minä olen suurisyntinen ihminen, mutta minä turvaan kaikessa Jumalan armoon."

Silloin koin valtavan yliluonnollisen rakkauden ja armon voiman virtaavan Jumalan silmien kautta minuun ja kaikki pelkoni katosi. Olin kuin alaston Jumalan edessä, mutta samalla armahdettu ja rakastettu.

Sitten tuo sama henki, joka oli minua puolustanut jatkoi sanoen: "Isä, minun on raskas olla täällä pahassa maailmassa. Ota minut pian takaisin luoksesi!"

Jumala kuunteli tuon hengen puhetta ja katsoi hiljaa ja säälivästi minua. Ymmärsin että edessäni oli henkien Isä eli itse Isä-Jumala, vaikkakin ihmishahmoon verhoutuneena.

Muistin, mitä olin aikeissa tehdä ja otin ne 7 p esille, annoin ne Jumalalle sanoen: "Tässä sulle 7 p, että ainakin riittää."

Hän otti ne hämmästynyt ilme kasvoillaan käteensä, kiitti ja lähti kävelemään kohden Mannerheimintietä. Katsoin Hänen peräänsä ja mietin, että katoaakohan Hän samalla tavalla kuin tulikin.

Käveltyään noin 20 m, Hän kääntyi ympäri ja katsoen minuun nosti oikean kätensä taivasta kohti ja huusi minulle: "Totisesti me tapaamme vielä!"


- - -

Tuota kohtaamista en unohda koskaan!


Osa 13 - Ilmestys 2017 koko Suomen valtaamisesta


Tämä ulkona kävellessäni näkemäni ilmestys oli niin todellinen, että uskoin sen tapahtuneen ihan fyysisesti!


Näin ilmestyksen seuraavasti: 

Palatessani tänään 14.7.2017 klo 17 noin 5 km pituiselta kävelylenkiltä ja ollessani juuri tulossa Peilipuiston kävelypolulle, tapahtui seuraavaa: Tummanpunaiseen takkiin pukeutunut miesratsastaja karautti leveästi hymyillen punaruskealla hevosellaan niin valtavalla vauhdilla aivan 5 m päästä nenäni edestä, että säikähdin paikalleni jähmettyen noin yllättävää ja outoa tapausta *). 

En ehtinyt napata siitä edes valokuvaa kännykällä. Ratsastaja kaarsi junaradan alitse menevään tunneliin, kohti keskustaa, hevosen harjakset upeasti hulmuten.

*) En ollut ainoa, joka säikähti, sillä muuan nainen, jonka vierestä (vain noin metrin päästä) ratsu kiisi ohi, tokaisi: "Huh! Jopas oli vauhtia!"

Näin miten ratsu ja ratsastaja kallistuivat kumpikin reilusti vasemmalle, kääntyessään vasemmalle niin kuin moottoripyöräilijä tekee ajaessaan vauhdilla kaarteessa! Pölyävä hiekkapilvi vain jäi jäljelle. Panin merkille sen, ettei hevonen ollut niin suurikokoinen, kuin ratsupoliiseilla, mutta se oli todella nopea ravaamaan.


Olin tuolloin asunut nykyisessä asunnossani 6 vuotta, mutta en ollut aiemmin nähnyt kenenkään ratsastavan asuntoni viereisen puiston kävelykatua pitkin ja tiedän, ettei se ole edes luvallista, puhumattakaan, että saisi ravata täydellä vauhdilla! Olen varma siitä, että kyseessä oli minulle selvä "ilmoitus yläkerrasta". Kysyt ehkä, että millainen?

Oletko lukenut edellä julkaisemani luvun Ilm. 6 tutkielman? Siinä mainitaan jakeessa 4, että toisen sinetin avaamisen seurauksena lähtee liikkeelle tulipunainen hevonen ja sen selässä istuva. Ratsastajalle annetaan valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan, ja hänelle annetaan suuri miekka. Jae ei kaipaa muuta selitystä, kuin että se enteilee salamasotaa! Oletko sinä valmis siihen? 

Ilmestyksen mukaisesti Venäjä tulee valtaamaan koko Suomen salamasodassa!

Osa 12 - Enneuni 2006 Suomen miehityksestä


Näin Turussa tämän unen 2006



Se tapahtui aivan yllättäen ilman, että olisin pohtinut lainkaan Suomen kohtaloa, sillä maailman kansojen kohtaloista päättää ainostaan kansojen Luoja ja niiden Paimen: Yehowah Elohim. Kirjoitan tätä 3.4.2022.

Ennen unta hieman sen taustoitusta:
   
Sain innoituksen tähän artikkeliin seuraavasti: 

Ensin kuuntelin Yle 1:stä tästä aiheesta muutama päivä sitten Kimmo Kiljusen ollessa haastateltavana. Tarkoitus on pystyttää Haminaan lippupuisto vuonna 2018 ja sinne Suomen lipulle niin korkea lippusalko, että se ylittää reilusti Ruotsin korkeimman lippusalon.

Seuraava Ylen kooste koskee Haminan surullisen kuuluisan 100 m korkean Suomen lipputangon ja jättiläismäisen lipun eri vaiheita Haminaan rakennetussa lippupuistossa. 

https://yle.fi/uutiset/3-11151324

Tavoitteena oli alunperin valmistaa valtavan kokoinen siniristilippu ja rakentaa sille jättimäinen salko 48 metristä ylöspäin. Lippusalon yli 48 metriä menevä korkeus riippuu siitä, miten paljon yksityiset suomalaiset antavat määräaikaan mennessä varoja. Jokainen 10 euron lahja lisää lippusalon korkeutta 1 cm:llä.

Huom. Tarkennus HS:n artikkelin mukaan 11.3.2018: 

Lipputangon korkeus tulee olemaan 100 m ja lipun pinta-ala on 486 m2. Suomen lipun mittasuhteet on määritelty lippulaissa. Sen tulee olla korkeudeltaan 1/6 lipputangon korkeudesta, siis 16,667 m. Jotta mainittu pinta-ala täyttyisi ja lipun korkeus ja pituussuhde säilyisi, pitää korkeuden olla 17,2515 m.

Tästä seuraa, että lipun leveyden tulee olla 1,633 x lipun korkeus eli 28,173 m. Pinta-alaksi pitäisi tulla 17,252 m x 28,172 m = 486 m2. 
Lippu tulee olemaan pyöristettynä 17,3 m x 28,2 m. Siis jopa hieman suurempi kuin koripallokenttä (15 m x 28 m). Tuo lippu salkoineen on 30 maan lahja Suomelle. Lahjan antajista on Venäjä tullut mukaan tuntuvalla summalla.
(PS. Katso myös viitettä *) hieman alempana)
  
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005599642.html 

- - -

Varsinainen uni oli seuraava: 
 
Suomen lipun korotus ja maahan syökseminen!

Tapaus toi elävästi mieleeni erään merkillisen unen yli 16 vuoden takaa *) ! Näin ikään kuin värielokuvana, miten valtava Suomen siniristilippu nostettiin korkeuksiin maan ja taivaan välille. Se hulmusi upeasti sinitaivaalla auringon paisteessa kaikkia muiden valtioiden lippuja suurempana ja niitä korkeammalla. Ihaillessani sitä se yhtäkkiä rojahti alas maahan tallattavaksi. Kun katsoin lähemmin lippusalkoa, oli se läpilaho!

*) Tarkistin ajan muistiinpanoistani. Tarkkaan sanoen näin unen Turussa 26.3.2006 varhain aamulla ja heräsin sen nähtyäni klo 6.24. Löydät tuon kirjoitukseni nimimerkillä "Taivasmatkalainen" seuraavasta linkistä ja voit tarkistaa siitä, että se on todella vuodelta 2006:


Ihmettelin unessa mitä tuo tarkoittaa(?) Näin jonkin matkan päässä vanhan arvokkaan näköisen patriarkan ja tajusin hänen olevan Kuningas Daavid. Hänkin katsoi lippuamme mietteliään näköisenä. Menin hänen luokseen ja kysyin häneltä nöyrästi kunnioittaen: "Herrani kuningas: Mitä tuo lipun korkeuksiin korottaminen ja sen alas maahan syökseminen tarkoittavat?"

Daavid vastasi: "Suomen kansa menestyy monissa asioissa ja saa tietyn ajan osakseen suurta kunniaa kansojen joukossa. Se on kuitenkin rikkonut synneillään paljon Yehowaa vastaan, eikä ole ymmärtänyt käyttää oikein etsikkoaikaansa. Siksi se tulee katoamaan kansojen luvusta."   

Sen kuultuani hämmästyin entistä enemmän ja kysyin: "Milloin se tapahtuu?" Kuulin äänen jostakin sanovan ja kertovan tietyn vuosiluvun, joka liittyy suoraan tiettyyn tapahtumaan omassa elämässäni. Koska en ole täysin varma siitä, kuka sen kertoi, niin en kerro sitä vuosilukua tässä.

Jos kuulemani vuosiluku on totta, niin meillä on erittäin lyhyt aika enää olla edes tällä tavalla itsenäisenä kansana. Suomen päättäjäthän ovat jo luopuneet omasta rahayksiköstämme ja he ovat luovuttaneet noin 75 % Suomen lainsäädäntövallasta EU:lle, joten aitoa itsenäisyyttä ei meillä ole ollut enää vuosikymmeniin.

- - -

PS 1. Kerran eräs uskova kysyi, että miltä Daavid unessani näytti. Hän oli muistaakseni suoraselkäinen, ahavoituneen ja arvokkaan näköinen harmaapartainen kruunupää, kuninkaalliseen viittaan pukeutunut ja hiuksiltaan punapää, kuten jotkut irlantilaiset. 

PS 2. En uskonut tuohon uneen sen nähdessäni, mutta Haminan lippupuistohanke antoi aiheen alkaa pohtia tätä asiaa tarkemmin uudesta näkövinkkelistä. Uni näyttää toteutuvan ja jos ja kun se toteutuu, niin Suomea odottaa tosi kurja kohtalo!

- - -

Maailman 195:stä maasta Suomi valittiin tänäkin vuonna 2022 jo peräti viidennen kerran peräkkäin maailman kaikkein onnellisimmaksi maaksi koskien inhimillisen pääoman vertailua!


- - -

G. Johanssonin saama enkelinäky 1920

PS. Liitän loppuun vielä samasta aiheesta saadun enkeli-ilmestyksen Anne Lindellin blogista. Arkkipiispa Gustaf Johanssonin saama enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa 1920 ja kopioin sen tähän alle: 

>>Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa: 


"Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuksi. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:


"Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.”

Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.” 


Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.


Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, elleivät Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä, sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä.”<<



Osa 11 - Enneuni Ruotsin miehityksestä


Ruotsin suurkaupungit valloitetaan



Työskennellessäni ja asuessani Göteborgissa 1985-90, näin mielenkiintoisen enneunen vuonna 1987 koskien Ruotsin suurkaupunkien ja sen myötä koko maan miehitystä. 

Uni oli ikään kuin värielokuva, jossa olin mukana ja koin Pyhän Hengen läsnäolon sitä katsellessani. Se jäi selkeästi mieleeni ja muistin sen hyvin herättyäni. Uni oli seuraava:

Olin unessa mukana suuressa EV-tapahtumassa Göteborgin suomenkielisessä helluntaiseurakunnassa ja istuin siellä parvekkeella, jossa tuuletusikkuna oli avattuna, koska oli kesä ja helleaika. 

Kesken sananjulistajan puheen alkoi kaupungin keskustan suunnalta kuulua kovaa kansanjoukon huutoa: "Nyt ne ovat tulleet Tukholmasta tännekin!" Katselin ikkunasta keskustan suuntaan ja näin hevosen ja sillä ratsastavan kiitävän hurjaa vauhtia kaupungin keskustasta alas Malmön suuntaan.

Sen aikomus oli mennä myös siihen kaupunkiin. Minulle sanottiin unessa:
"Paina mieleesi hevosen ja sillä ratsastavan väri!" Hevonen oli pikimusta, kuten sillä ratsastavakin.

Jatkoin valppaana sananjulistajan puheen kuuntelemista. Hän kehoitti kuulijoita
 varaamaan
 nopeasti lentoliput USA:han, pakkaamaan matkalaukkuunsa kaikkein tärkeimmät tavaransa ja pakenemaan niin pian kuin suinkin miehittäjiä sinne. 

Hän kertoi, että Venäjälle vihamielisistä henkilöistä on tehty tarkat listat ja heidän elämänsä on suuressa vaarassa. Moni lupasi muuttaa, mutta noin puolet eivät aikoneet lähteä. Minulle näytettiin niiden kasvot, jotka eivät lähteneet.

Kohta kuulin jälleen kansanjoukon kovaa huutoa kaupungin keskustan suunnalta:
"Tuokin tuli Tukholmasta!"
Näin jälleen hevosen ja sillä ratsastavan kiitävän hurjaa vauhtia kaupungin keskustasta ja suuntaavan kohti Malmöä. 

Jälleen kuulin äänen sanovan:
"Paina mieleesi hevosen ja sillä ratsastavan väri!" Ne kumpikin olivat punaisia. Siihen heräsin.

- - -

Unen selitys oli selkeä: Musta hevonen ja sillä ratsastava kuvaa Ilmestyskirjan mukaan suurta nälänhätää. (Ilm. 6:5-6)

>>
5. Kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
6. Minä kuulin ikään kuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."<<

Mitä tulee punaiseen hevoseen ja sillä ratsastavaan, merkitsee se Ilmestyskirjan mukaan sotaa, jossa paljon ihmisiä surmataan. (Ilm. 6:3-4) Tätä kirjoittaessani 3.4.2022 Venäjän armeijan väki surmaa raa'asti veljeskansansa Ukrainan siviilejä. Se on meille ja ruotsalaisille esimakua tulevasta!

>>
3. Kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
4. Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.<<

Yleensä maihin tulee ensin sota ja sen jälkeen vasta nälänhätä ja kulkutaudit. Unen mukaan tulee Ruotsiin kuitenkin ensin nälänhätä ja vasta sitten sota. Ymmärsin Venäjän miehittäneen tätä ennen koko Suomen. Sen kohtalosta olen nähnyt muutamia enneunia, joista voit lukea tästä blogista (Osat 8, 12 ja 13). Eräät muut kristityt ovat nähneet unen, jonka mukaan: Suomeen tulee kova nälänhätä. 

Nykyinen vastuuttomasti toiminut hallituksemme 
(2019-23) on myötävaikuttanut siihen, että nälänhädän tuloa on joudutettu sen mielettömillä päätöksillä! Seuraavat eduskuntavaalimme pidetään 2.4.2023, edellyttäen että Suomi on silloin vapaa maa.

Olisi kuitenkin väärin syyttää vain hallitusta, sillä Suomen ja Ruotsin kansojen suuren, kristinuskon perustotuuksista, luopumisen seurauksena on Korkein asettanut meille tällaiset hallitukset rangaistukseksi! Raamatun mukaan: "Esivalta on Elohimilta, sillä se on hänen asettamansa!" (Room. 13:1-3)

Osa 22 - Kaksi enneunta jalokaloista

TOINEN UNI   Näin tiistain vastaisena yönä 2.4.2024 unen, jossa olin kalastamassa virvelillä isolla kuohuvalla ja kirkasvetisellä koskella...